Επαγγελματικός κατασκευαστής ηλεκτροφόρησης

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd.

Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd.

1 2 3 4
Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd. Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd. Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd. Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : JUNYI
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Η Co. ηλεκτροφόρησης του Πεκίνου JUNYI, ΕΠΕ καθιερώνεται το 2001. Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή, JUNYI συμμετέχει όργανα Ε&Α, παραγωγής και πώλησης της ηλεκτροφόρησης. Βρισκόμαστε στο Πεκίνο, η πρωτεύουσα, οι οποίοι απολαμβάνουν το πλεονέκτημα της κατάλληλης μεταφοράς και του όμορφου περιβάλλοντος.

 

Η ηλεκτροφόρηση JUNYI, κρατά το πνεύμα μόνος-καινοτομίας στοχεύοντας να παρέχει την ομαλοποιημένη και επαγγελματικής ποιότητα υψηλών προτύπων, των προϊόντων και των υπηρεσιών για τους πελάτες. Έχουμε αναπτύξει και έχουμε κατασκευάσει τα όργανα πειράματος ηλεκτροφόρησης για τις διαφορετικές εφαρμογές, που διαμορφώνουν τα είδη μιας ποικιλίας προϊόντων ηλεκτροφόρησης σειράς JY με το εμπορικό σήμα μας, όχι μόνο συμπεριλαμβανομένου του κανονικών νουκλεϊνικού οξέος και της πρωτεΐνης

ηλεκτροφόρηση, αλλά και περιορισμός της κλίσης μετουσίωσης και του συστήματος ηλεκτροφόρησης τομέων σφυγμού, οι οποίες έχουν την κυριάρχη θέση στην εγχώρια αγορά. Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς παρέχετε επίσης τη γρήγορη απεικόνιση, το σύστημα τεκμηρίωσης πηκτωμάτων και άλλους σχετικούς εξοπλισμό και εξαρτήματα εργαστηρίων. Για να ταιριάξουμε με τις διάφορες απαιτήσεις από τους πελάτες, μπορούμε να παρέχουμε τα προϊόντα cOem και ODM επίσης. Η ικανότητα παραγωγής επετείου μπορεί να φθάσει σε 15000 σύνολα όλων των ειδών εξοπλισμού ηλεκτροφόρησης.

 

Η ηλεκτροφόρηση JUNYI έχει ώριμο τεχνικό, υπηρεσία και Ομάδες Διοίκησης, με την αποδοτική και άριστη επαγγελματική εμπειρία, αφιερώνονται για να παρέχουν το υψηλής ποιότητας υλικό που επιλέγει, καθαρισμένου που κατασκευάζει διαδικασία-ροής, ακριβής που εξετάζει ποιότητα-ελέγχου, επαγγελματικός pre-sales που συμβουλεύεται και ιδιαίτερος διακριτικός εξυπηρέτηση πελατών.

 

Η ηλεκτροφόρηση JUNYI πέρασε το Ι S Ο 9 0 0 1 διεθνής πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης το 2002 και έπειτα διαδοχικά έλαβε τη «μόνη άδεια εισαγωγών και εξαγωγής», «την πιστοποίηση CE ασφαλειών προτύπου εξαγωγής», «την επιχειρηματική άδεια υψηλής τεχνολογίας», το «Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα JUNYI», multiterm τα» πνευματικά δικαιώματα λογισμικού», το» δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιστολών «και άλλα βραβεία.

 

Η ηλεκτροφόρηση JUNYI είναι βασισμένη στην εγγύηση των υπηρεσιών μεταπώλησης, που στοχεύουν να αναπτύξει τα δίκτυα πώλησης μέσω της καθιέρωσης των υποκαταστημάτων. Υπάρχει 1 καθιέρωση 5 υποκαταστημάτων το ένα μετά το άλλο στις διαφορετικές πόλεις και τις περιοχές της Κίνας. JUNYI, τώρα έχει γίνει καλά-ξέρει το εμπορικό σήμα γύρω από την Κίνα. Τα προϊόντα JUNYI κερδίζουν συχνά τις προσφορές στην εσωτερική κυβερνητική προμήθεια και έχουν εξαχθεί επίσης στις χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Έχουμε απολαύσει την καλή φήμη από εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Η εμπιστοσύνη σας είναι η υποχρέωσή μας.

 

Αναμένουμε ειλικρινά να καθιερώσουμε την επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο και την εργασία για να δημιουργήσουμε μαζί μια win-win συνεργασία.

 

 

 

Conatct:  Ms.April Lee       Τηλ.: 86-10-62175388     Κύτταρο: 86-18811589255    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το april@bjjunyi.com

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-10-62175388

Φαξ: 86--18811589255

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς