Επαγγελματικός κατασκευαστής ηλεκτροφόρησης

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. ηλεκτροφόρησης του Πεκίνου JUNYI, ΕΠΕ καθιερώνεται το 2001. Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή, JUNYI συμμετέχει όργανα Ε&Α, παραγωγής και πώλησης της ηλεκτροφόρησης. Έχουμε αναπτύξει και έχουμε κατασκευάσει τα όργανα πειράματος ηλεκτροφόρησης για τις διαφορετικές εφαρμογές, που διαμορφώνουν τα είδη μιας ποικιλίας προϊόντων ηλεκτροφόρησης σειράς JY με το εμπορικό σήμα μας, όχι μόνο συμπεριλαμβανομένου του κανονικού νουκλεϊνικού οξέος και της πρωτεϊνικής ηλεκτροφόρησης, αλλά και που περιέχουν την κλίση μετουσίωσης και το σύστημα ηλεκτροφόρησης τομέων σφυγμού, τα οποία έχουν την κυριάρχη θέση στην εγχώρια αγορά. Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς παρέχετε επίσης τη γρήγορη απεικόνιση, το σύστημα τεκμηρίωσης πηκτωμάτων και άλλους σχετικούς εξοπλισμό και εξαρτήματα εργαστηρίων. Για να ταιριάξουμε με τις διάφορες απαιτήσεις από τους πελάτες, μπορούμε να παρέχουμε τα προϊόντα cOem και ODM επίσης. Η ικανότητα παραγωγής επετείου μπορεί να φθάσει σε 15000 σύνολα όλων των ειδών εξοπλισμού ηλεκτροφόρησης.

   

   

   

   

   

   

  Conatct: Ms.April Lee τηλ.: 86-10-62175388 κύτταρο: 86-18811589255 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το april@bjjunyi.com

 • OEM / ODM

  Πλούσια εμπειρία στο cOem

  Είμαστε σε θέση να δεχτούμε τις διαταγές ενάντια στα δείγματα πελατών που διευκρινίζουν το σχέδιο, τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις συσκευασίας.

   

  Διάφορα είδη κιβωτίου συσκευασίας για την επιλογή σας.
   

   

   

   

  Conatct: Ms.April Lee τηλ.: 86-10-62175388 κύτταρο: 86-18811589255 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το april@bjjunyi.com

 • Ε & Α

  Η έρευνα και η ανάπτυξη (Ε&Α) επίσης γνωστές στην Ευρώπη ως έρευνα και η τεχνική (ortechnological) ανάπτυξη (Ε&ΤΑ), είναι ένας γενικός όρος για τις δραστηριότητες σχετικά με την εταιρική ή κυβερνητική καινοτομία.


  Οι δραστηριότητες που είναι ταξινομημένες ως Ε&Α διαφέρουν από την επιχείρηση στην επιχείρηση, αλλά υπάρχουν δύο αρχικά πρότυπα, με ένα τμήμα Ε&Α είτε που επανδρώνεται από τους μηχανικούς και που επιφορτίζεται με άμεσα να αναπτύξουν τα νέα προϊόντα, είτε που επανδρώνεται με τους βιομηχανικούς επιστήμονες και που επιφορτίζεται με την εφαρμοσμένη έρευνα στους επιστημονικούς είτε τεχνολογικούς τομείς που μπορούν να διευκολύνουν τη μελλοντική ανάπτυξη προϊόντος.

  Σε κάθε περίπτωση, η Ε&Α διαφέρει από τη μεγάλη πλειοψηφία των εταιρικών δραστηριοτήτων δεδομένου ότι δεν προορίζεται συχνά να παραχθεί το άμεσο κέρδος, και εγκυμονεί γενικά το μεγαλύτερο κίνδυνο και μια αβέβαιη απόδοση της επένδυσης.


  Έχουμε την επαγγελματική ομάδα έρευνας & ανάπτυξης που εξυπηρετεί για σας.

   

   

   

  Conatct: Ms.April Lee τηλ.: 86-10-62175388 κύτταρο: 86-18811589255 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το april@bjjunyi.com

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing JUNYI Electrophoresis Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-10-62175388

Φαξ: 86--18811589255

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς